Stap 1


Inventarisatie


We beginnen met ons te verdiepen in de opdracht(gever), afhankelijk van de vraag willen we alles weten wat nodig is om een optimale presentatie te kunnen maken. Naast een persoonlijk gesprek, lezen we ons in, middels de aangeleverde presentatie, website, brochures of publicaties. Op deze manier verkrijgen we ons een goed beeld van de presentatie.

Of het nu gaat om een lezing, plan, sales of een bedrijfspresentatie, elk type presentatie heeft een andere setting. Maar ook een ander doel en doelgroep(en). Daarnaast brengen we randvoorwaarden in beeld voor wat betreft het gebruik en de toepassing van de presentatie. Denk hierbij aan de versie van PowerPoint waar u mee werkt, hoe de presentatie straks gebruikt gaat worden, de beeldverhouding (16:9 of 3:4), of de presentatie regelmatig door de gebruikers aangepast moet kunnen worden etc.

Ook nemen we de huisstijl randvoorwaarden mee waarbij we bestaande templates kunnen verrijken met de ideale indeling die optimaal is afgestemd op het praktisch gebruik.


BEKIJK ONS PORTFOLIO

Benieuwd naar
alle mogelijkheden?


Stuur ons dan een bericht of neem direct contact met ons op!


Bestand toevoegen

Max 5 MB.