Stap 3


Content document


Nadat we weten wat de inhoud is kan een brainstormsessie worden georganiseerd, Hierbij brengen we gezamenlijk (opdrachtgever en PPTdesign) structuur in de presentatie en de inhoud naar de essentie. Daarbij wordt op slideniveau gekeken naar de boodschap die we willen overbrengen. We stellen ons hierbij de vraag tot welke conclusie we willen dat de toehoorder zelf moet komen na het zien van de betreffende slide.

Wanneer nodig, maken we een content document waarin per slide letterlijk de tekst is aangegeven. Zoals eerder aangegeven is het belangrijk eerst helder te hebben welke conclusie we willen dat de toehoorder trekt. Als dit duidelijk is wordt bij elke slide een idee voor de visual gezocht. Ook wordt een voorstel gedaan voor de visualisatievorm.

Het content document betreft dus uitsluitend de inhoud. Het is nog niet vormgegeven en vormt samen met de briefing voor de vormgeving is de start van het ontwerpproces. De ontwerper stelt zich eerst even per mail aan u voor zodat u weet wie er aan uw opdracht werkt. Wat verder in het proces kunt u direct met de ontwerper schakelen bij eventuele correcties. Zoals aangegeven is deze aanpak vanuit de praktijk ontwikkeld.


BEKIJK ONS PORTFOLIO

Benieuwd naar
alle mogelijkheden?


Stuur ons dan een bericht of neem direct contact met ons op!


Bestand toevoegen

Max 5 MB.